Crna kronika

Na triljskom području kod 57-godišnjaka pronađeno oružje

Policijski službeni PGP Trilj  dovršili su kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjakom provedeno zbog sumnje da je ostvario obilježja kaznenog djela Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, te obilježja prekršaja iz Zakona o nabavi i  posjedovanju oružja građana.

Naime, temeljem naloga  suda obavljena je pretraga doma i drugih prostorija koje navedeni koristi  na triljskom području kao  i osobnog vozila.  Tom prilikom je  pronađen i od njega oduzet pištolj s pripadajućim streljivom koji je 57-godišnjak posjedovao bez odobrenja za nabavu vatrenog oružja, te  automatska strojnica,  pištolj-penkala i puščano  streljivo.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu kao i optužni prijedlog nadležnom Općinskom prekršajnom sudu.

 

Razbojništvo u prodavaonici u Splitu

Jučer, 24. siječnja oko 13 sati  u prostorije prodavaonice u ulici Domovinskog rata u Splitu ušla je nepoznata osoba i uz prijetnju noža uposlenici otuđila novac. U tijeku su policijski  izvidi.

Rezultati provedene akcije u prometu „ Pješak“ 

Jučer, 24.siječnja 2024. od 10 do 14 sati provedena je akcija u prometu Pješak. Tijekom provođenja akcije evidentirano je ukupno 136 prekršaja od kojih izdvajamo 16 prekršaja pješaka i 20 prekršaja vozača prema pješacima.

 

 

 

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button