Branitelji

Najava: 27. memorijalni malonogometni turnir „Josip Jović“ u Aržanu

Sutra i u subotu, 11. i 12. kolovoza 2023. godine, u Aržanu održati će se 27. memorijalni malonogometni turnir u spomen na prvog poginulog redarstvenika Josipa Jovića koji je bio pripadnik Specijalne jedinice policije Ministarstva unutarnjih poslova i koji je poginuo je 31. ožujka 1991. na Plitvicama.

Na svečanom otvorenju turnira koje će se održati u subotu u 10:00 sati na sportskom terenu kod Osnovne škole „Josip Jović“, uz predstavnike općine Cista Provo i Splitsko-dalmatinske županije, sudjelovati će ispred Ministarstva unutarnjih poslova Slobodan Marendić, načelnik Policijske uprave splitsko-dalmatinske sa suradnicima, načelnicima policijskih postaja.

Malonogometni turnir uz pokroviteljstvo Ministarstva unutarnjih poslova organizira Policijska uprava splitsko-dalmatinska i Udruga policijskih branitelja Domovinskog rata Imotski u suradnji s IPA Regionalni klub Splitsko-dalmatinska.

Ove godine natjecati će se malonogometne ekipe iz jedanaest policijskih uprava, ekipa iz Ministarstva unutarnjih poslova u sjedištu i ekipa Antiterorističke jedinice Lučko.

Održavanjem ovog malonogometnog turnira čuva se uspomena na hrabrog prvog hrvatskog redarstvenika Josipa Jovića.
Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijska uprava splitsko-dalmatinska, a posebno žitelji Aržana, s ponosom čuvaju uspomenu i sjećanje na Josipa.

Protokol otvaranja turnira, 11. kolovoza 2023. počinje u 9:00 sati polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na grobu Josipa Jovića u Aržanu.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button