Vijesti

Najava završne konferencije o projektu „Susjede brinu o susjedima – Faza II“

U petak, 12. rujna 2022.g. s početkom u 11:00 h sati u Zgradi Palacina (UL. Andrije Kačića Miošića 5), održava se završna konferencija o projektu iz programa ZAŽELI – „Susjede brinu o susjedima – Faza II“, kodnog broja UP.02.1.1.13.0403.

Na konferenciji će projektni tim predstaviti ciljeve projekta, ciljane skupine, elemente projekta, projektne aktivnosti te ostvarene rezultate projekta, a gradonačelnik Sinja gdin Miro Bulj će zaposlenicama svečano podijeliti uvjerenja o završenom osposobljavanju. Osposobljavanje je ženama povećalo razinu znanja i vještina kako bi nakon završetka projekta bile konkurentnije na tržištu rada u lokalnoj zajednici.
Projekt „ZAŽELI – Susjede brinu o susjedima Faza II“ Grad Sinj kao nositelj projekta provodi u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Područna služba Split, Centrom za socijalnu skrb Sinj, LAG –Cetinska krajina te općinom Otok, u kojem je 60 žena ciljne skupine vodilo skrb o minimalno 360 krajnjih korisnika u nepovoljnom položaju.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 5.438.900,00 kuna. Iznos bespovratnih sredstva iznosi 5.000 000,00 kuna, a sredstva su osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (15%) i iz Europskog socijalnog fonda (85%).

Za prisutne sudionike biti će upriličena zakuska te pozivamo svu zainteresiranu javnost da nam se pridruži na održavanju završne konferencije te da svojom prisutnošću uveličaju ovaj događaj.

*Sadržaj materijala isključiva je odgovornost Grada Sinja.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button