Vijesti

Nakon obračuna navijača ozlijeđen je Sinjanin – očekuje ga operacija

Dok policija privodi navijače na zagrebačko državno odvjetništvo zbog izazivanja nereda i sudjelovanja u tučnjavi u nedjelju popodne u Zagrebu, dvojica navijača Hajduka nalaze se na bolničkom liječenju prenosi slobodna dalmacija.

Jedan od njih će biti operiran, dok se drugi nalazi na promatranju.

Prijavljeno je i 44 navijača splitske Torcide i šest pripadnika zagrebačkih BBB-a.

Prema informacijama koje je slobodna dalmacija dobila iz KBC-a Sestara milosrdnica, gdje se nalaze ozlijeđeni, na Odjelu traumatologije se nalazi mladić sa slomljenom podlakticom te će biti operiran, dok se drugi nalazi na Odjelu neurokirurgije, gdje je na promatranju s obzirom na ozljede glave.

Inače, životno ugroženi mladić je 21-godišnjak iz Podstrane i nalazi se u KBC Sestre Milosrdnice od nedjelje u 14 sati. Na promatranju je kako bi se vidjelo hoće li doći do oticanja mozga s obzirom na pretrpljene udarce. Drugi teže ozlijeđeni navijač je iz Sinja i ima slomljenu podlakticu.

Tijekom nedjelje u KBC Rebro primljena su dvojica mladića s ozljedama nastalima u tučnjavi, uglavnom na rukama i glavama, te su nakon medicinske obrade pušteni iz bolnice, kada ih je policija preuzela i prebacila na ispitivanje

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button