Crna kronika

Napad na policiju u Brnazama

Fotografija je simbolična

U utorak, 16. srpnja u 23.50 sati zaprimljena je dojava o narušavanju javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu u mjestu Brnaze. Policijski službenici su upućeni na mjesto događaja, gdje su zatekli mušku osobu kako oštećuje inventar ugostiteljskog objekta, nakon čega je počeo udarati po službenom vozilu, vičući i vrijeđajući policijske službenike. U jednom trenutku osoba je, držaći u ruci komad stakla, napala policijske službenike, zbog čega su nad njim uporabljena sredstva prisile (tjelesna snaga i sredstva za vezivanje). Utvrđeno je da se radi o 20-godišnjaku, koji se ozlijedio prilikom razbijanja inventara (ozljede ruku), te mu je pružena liječnička pomoć. Nakon puštanja iz bolnice nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje i podnesena je kaznena prijava zbog kaznenog djela napada na službenu osobu. Doveden je pritvorskom nadzorniku.

Izdvojeno:

Razbojništvo u Splitu

Jutros u 3.10 sati u ulici Kralja Tomislava u Splitu, dvije nepoznate muške osobe tjelesno su napale i lakše ozlijedile 19-godišnjeg državljanina Portugala, kojom prilikom su mu otuđile novčanik. U naguravanju su lakše ozlijeđena još dva 19-godišnja državljanina Portugala, koja su bila u društvu s oštećenim, te im je svima pružena liječnička pomoć. Za počiniteljima se intenzivno traga.

Odigrana nogometna utakmica na Poljudu: privedeno 8 osoba

Na nogometnom stadionu Poljud u Splitu sinoć je odigrana nogometna utakmica između HNK „Hajduk“ i FC „Gzira United“. Nakon utakmice grupa osoba sa sjeverne tribine je potiskivanjem otvorila vrata zaštitne ograde i ušla na tartan stazu, nakon čega su brzom reakcijom policijskih službenika vraćeni na tribine. U teren je ušlo i nekoliko osoba sa zapadne tribine. Dio osoba je priveden u službene prostorije. Oko 22 sata jedna osoba je s tribine bacila nepoznati predmet prema zaštitaru i fotoreporteru, pri čemu je izgubio ravnotežu i pao u međuprostor tribine, te je lakše ozlijeđen. Pružena mu je liječnička pomoć, nakon čega je priveden u policijsku postaju. Ukupno je privedeno 8 osoba, nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje.

Povezani članci

1 Komentar

  1. Dr. Jadrijeviću adio najsigurniji grad u Hrvatskoj. Sada smo i policiju počeli napadat. Šta je sljedeće.

Back to top button