Vijesti

Naplatna kućica “Kamička” se ne može ukloniti?

Tvrtka Nivo 2, predstavnik 14 stambenih zgrada u centru Sinja uputila je GV Grada Sinja zahtjev za razmatranjem pokretanja hitnog postupka uklanjanja ulazne naplatne kućice s rampom na ulazu u uži centar Sinja. Naplatna kućica u sadašnjem režimu prihoda gradske firme Kamičak je presudna i njeno uklanjanje bez trajnog i ukupnog rješenja nije moguće i Kamičak kada bi uklonio kućicu mogao bo odmah “staviti ključ u bravu”. Sve dosadašnje sinjske vlasti i većina uprava društva je obećavala uklanjanje naplatne kućice i vidljiv je današnji rezultat, ona i dalje ponosno stoji, dapače obnovljena je i uložena su velika sredstva u obnovu.

Dopis je ako iza njega ne stoji politička konotacija i vremenski i osobno bespredmetan na način da aktualnoj gradonačelnici i gradskim vijećima uskoro ističe mandat i u lipnju imamo formiranje političke situacije s izabranim kandidatima i u vijeću i na mjestu gradonačelnika.

Ovakvo pitanje bi trebalo postaviti svim političkim opcijama koje se kandidiraju na budućim izborima s točnim informacijama što namjeravaju s firmom Kamičak u cijelosti i što namjeravaju s očitim problemom, a to je naplatna kućica na ulazu u Grad, njen ostanak ili izmještanje.

Dopis prenosimo u cijelosti:

Povezani članci

3 Komentara

 1. Triba kalaš AK-47 hehehehe i vidićeš kako se ukloni. Ako se ukloni kako će radnici krast kad moraju jesu im male plaće a u kancelarijama direktorica puni stolice.

 2. Smeta li kućica ili naplata parkinga? Meni ne smeta zastat, uzet tiket i kasnije ga predat na odlasku. Navedena prezimena samo tri “varoška” i sad kao da se ja ne parkiram blizu njihovih zgrada. A moji u “varošu” od kraja 17 stoljeća.

  7
  2
 3. Tko je odgovoran za postavljane naplatnih stanica po gradu koje se ne koriste jer se ipak zadržala rampa? Tko? Nesposobni i pohlepni uhljebi.

  7
  2

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button