Vijesti

Nastavak provedbe projektnih aktivnosti Udruge Novi put

Udruga za prevenciju i pomoć u rješavanju problema ovisnosti Novi put nastavlja provedbu projektnih aktivnosti projekta prevencije ovisnosti.

Projekt pod nazivom “Mladi grada Sinja – prevencija ovisnosti (alkohol, duhan i opojne droge)“ ima financijsku potporu Grada Sinja.

Unutar projektnih aktivnosti Udruga je organizirala podjelu edukativnih brošura, majica i privjesaka sa logom Udruge Novi put, a u suradnji sa Kulturno-umjetničkim društvom Sinj je u petak (05.travnja 2019. godine) u Galeriji Galiotović organizirala demonstraciju tradicijski plesova sinjskog i cetinskog kraja, odnosno „Sinjsko nijemo kolo“ u koreografiji pok. Ljubomira Moće  Bogdana.

Naglasak provedenih aktivnosti  je promocija zdravlja i zdravih trendova života kroz plesne pokrete te  upozorenja na štetnost konzumacije alkoholnih pića, duhana i opojnih droga.

Udruga Novi put  kroz projektne aktivnosti nastoji senzibilizirati mlade za problem  ovisnosti o alkoholu, duhanu i opojnim drogama te ih informirati i educirati o posljedicama na zdravlje čovjeka, obitelji i zajednice.

Do kraja školske godine Udruga nastavlja provoditi ostale projektne aktivnosti po planu i programu na području grada Sinja i cetinskog kraja.

Tajnica Udruge

Gordana Vučković Pavlović,dipl.ing.sig.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button