Sport

Nastavak utakmica nogometnog turnira Memorijal ‘Ive Lelas’ Vrlika 2021.

Na malonogometnom turniru Memorijal ‘Ive Lelas’ Vrlika 2021. u Vrlici u naredna tri dana nas slijedi jako uzbudljive utakmice odmah večeras svoj put u četvrtfinale traži sinjska momčad Koske protiv osvajača završne lige FavBeta u Puli, momaka sastavljenih od najboljih malonogometaša regije momčadi Montyphyton za koje nastupaju neka poznata imena kao sto su vrličanin Josip Božinović, Mišo Lončar, Edo Radmilo.

20:00 Montyphyton – Koske

U drugoj utakmici svoj put u četvrtfinale tražu momčad Kum 2,  također jako dobra momčad koja nas je oduševila u proteklim utakmicama, a njihov protivnik je  kninska momčad Obiteljski dom Mihovil Knin

21 :00 Kum 2- Obiteljski Dom Mihovil Knin

Utorak :

21:00 -Torcida Otok Pizzeria Fantazija – Restoran Ivan Jako Sport

Torcida Otok Pizzeria Fantazija momčad koja vec dugi niz godina nastupa na turnirima po Dalmaciji i ostavlja jako dobre rezultate, uigrana momčad sastavljena od igrača iz Cetinskog kraja – protiv ekipe Restoran Ivan Jako Sport, koji su također nastupili u Puli pod drugim imenom te osvojili 3 mjesto na FavBet završnici  biti će to svakako jedna od dobrih utakmica na Turniru.

Srijeda :

Zadnja dva para 1/8 finala

21:00 MNK Hrvace Kompass -DWS Kidan Žile

Momčad iz Hrvaca s novim predsjednikom / igračem Jakovom Bošnjakom, svoj put u četrtfinale traži će preko također momčadi koja je igrala na Fav Bet zavrsnici u Puli, ali je rano ispala, hrvatačani imaju u sastavu sinjskog dijamanta Antu Vukušića i još poznatih nogometaša Cetinskog kraja.

Organizatiri poručuju dođite na ŠRC Česma, uživajte u dobrom nogometu uz jelo i piće i pridržavajte se svih epidemioloških mjera …

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button