Vijesti

Nastavlja se mirni prosvjed protiv odlaganja vrgoračkog otpada na Mojanci

Predsjednik Mjesnog odbora Turjaci Stipe Perić uputio je dopis u kojem najavljuje nastavak mirnog javnog prosvjeda protiv odlaganja vrgoračkog smeća na Mojanci kojeg prenosimo u cijelosti:

Mjesni odbor Turjaci je kao organizator sedmodnevnog javnog prosvjeda protiv odlaganja vrgoračkog smeća na Mojanci, a koji još traje, temeljem Zakona o javnom okupljanju isti produžio na sljedećih tjedan dana, do 2. studenoga 2019.g. te zajedno sa Mjesnim odborom Brnaze poziva sve žitelje grada Sinja kao i okolnih gradova i općina da im se pridruže u daljnjoj borbi za čišći i zdraviji okoliš nama i našoj djeci.

Nadalje, neovisno o odlukama vezanim za odlaganje vrgoračkog otpada zatražili smo sastanak sa Gradonačelnicom gdje bi se upoznali sa svim detaljima projekta sanacije Mojanke, sve kako bi svi zajedno imali detaljan uvid u tijek projekta te kako bi se u konačnici krenulo sa realizacijom.

Predsjednik MO:

Stipe Perić, dipl.iur.

Povezani članci

1 Komentar

  1. Vrgorac grad bez hdza, Sinj grad bez hadza, amo Napravit igru da se gađaju smećem, kad popizde, onda ćemo doći mi čistunci -HDZ

    To be continue

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button