Vijesti

Nastavlja se mirni prosvjed protiv odlaganja vrgoračkog otpada na Mojanci

Predsjednik Mjesnog odbora Turjaci Stipe Perić uputio je dopis u kojem najavljuje nastavak mirnog javnog prosvjeda protiv odlaganja vrgoračkog smeća na Mojanci kojeg prenosimo u cijelosti:

Mjesni odbor Turjaci je kao organizator sedmodnevnog javnog prosvjeda protiv odlaganja vrgoračkog smeća na Mojanci, a koji još traje, temeljem Zakona o javnom okupljanju isti produžio na sljedećih tjedan dana, do 2. studenoga 2019.g. te zajedno sa Mjesnim odborom Brnaze poziva sve žitelje grada Sinja kao i okolnih gradova i općina da im se pridruže u daljnjoj borbi za čišći i zdraviji okoliš nama i našoj djeci.

Nadalje, neovisno o odlukama vezanim za odlaganje vrgoračkog otpada zatražili smo sastanak sa Gradonačelnicom gdje bi se upoznali sa svim detaljima projekta sanacije Mojanke, sve kako bi svi zajedno imali detaljan uvid u tijek projekta te kako bi se u konačnici krenulo sa realizacijom.

Predsjednik MO:

Stipe Perić, dipl.iur.

Tagovi

Povezani članci

Jedan Komentar

  1. Vrgorac grad bez hdza, Sinj grad bez hadza, amo Napravit igru da se gađaju smećem, kad popizde, onda ćemo doći mi čistunci -HDZ

    To be continue

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close