Vijesti

Natječaj za ravnatelja/ice Kulturno umjetničkog središta Sinj

Dana 23. listopada 2019. godine, Natječajno povjerenstvo za raspisivanje natječaja za imenovanje ravnatelja/ice Kulturno umjetničkog središta – Sinj raspisalo je natječaj za izbor i imenovanje ravnatelja/ice Kulturno umjetničkog središta Sinj, jedan izvršitelj/ica, na puno radno vrijeme.
Ravnatelj/ica se imenuje na vrijeme od 4 (četiri) godine, s tim da po isteku mandata, ista osoba može biti ponovno imenovana za ravnatelja/icu.
Pisane prijave po ovom Natječaju dostavljaju se osobno ili poštom preporučeno Povjerenstvu za provođenje javnog natječaja za imenovanje ravnatelja/ice KUS-a, na adresu: Grad Sinj, Dragašev prolaz 24, 21230 Sinj, u roku od 8 (osam) dana od dana objave Natječaja, uz naznaku Natječaj za ravnatelja Kus-a – Ne otvaraj.

Tekst natječaja:

Natječaj

Ustanova Grada Sinja Kulturno-umjetničko središte Sinj već 14 godina djeluje bez ravnatelja, odnosno njome od 2005. godine upravlja vršitelji dužnosti ravnatelja.

Od 2015.g. Grad Sinj je raspisao nekoliko natječaja za izbor ravnatelja, no niti jedan nije urodio izborom ravnatelja na četverogodišnji mandat.

 

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button