TemeVijesti

“Ne čekajte red u policiji” – startao je redomat.mup.hr

U sjedištu Policijske uprave splitsko-dalmatinske započelo je korištenje zadnje opcije programa redomat.mup.hr, opcije preuzimanja rednog broja.

Program redomat.mup.hr omogućava fizičko preuzimanje listića s brojem, ima opciju provjere preuzetog listića, te opciju rezervacije termina.

Zadnja opcija, opcija preuzimanja rednog broja za tekući dan putem aplikacije je u funkciji  je građani mogu izabrati na izborniku za PU splitsko-dalmatinsku.

Opcija preuzimanja rednog broja znači da građani mogu, za tekući dan elektronski preuzeti broj i prije nego što su fizički pristupili u službene prostorije upravnih poslova u PU splitsko-dalmatinskoj.

Broj koji je preuzet bit će prozvan po uobičajenom rasporedu pa osoba koja je broj preuzela u to vrijeme mora biti službenim prostorijama PU te pristupiti na šalter s kojeg je prozvana.

Opcija preuzimanja može se koristiti svaki radni dan od 7.00 sati s time da je početak rada sa strankama od 7.30 sati. Pozivamo građane da pažljivo koriste ovu opciju vodeći računa o tome koliko brojeva je ispred njih (o čemu aplikacija daje obavijest).

Ako je razvidno da osoba neće na vrijeme pristupiti u PU a broj će biti prozvan moguć je odustanak od preuzetog broja.
Još jednom podsjećamo na mogućnost korištenja opcije rezervacije termina kroz program redomat.mup.hr.

Stranica

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button