TemeVijesti

“Ne čekajte red u policiji” – startao je redomat.mup.hr

U sjedištu Policijske uprave splitsko-dalmatinske započelo je korištenje zadnje opcije programa redomat.mup.hr, opcije preuzimanja rednog broja.

Program redomat.mup.hr omogućava fizičko preuzimanje listića s brojem, ima opciju provjere preuzetog listića, te opciju rezervacije termina.

Zadnja opcija, opcija preuzimanja rednog broja za tekući dan putem aplikacije je u funkciji  je građani mogu izabrati na izborniku za PU splitsko-dalmatinsku.

Opcija preuzimanja rednog broja znači da građani mogu, za tekući dan elektronski preuzeti broj i prije nego što su fizički pristupili u službene prostorije upravnih poslova u PU splitsko-dalmatinskoj.

Broj koji je preuzet bit će prozvan po uobičajenom rasporedu pa osoba koja je broj preuzela u to vrijeme mora biti službenim prostorijama PU te pristupiti na šalter s kojeg je prozvana.

Opcija preuzimanja može se koristiti svaki radni dan od 7.00 sati s time da je početak rada sa strankama od 7.30 sati. Pozivamo građane da pažljivo koriste ovu opciju vodeći računa o tome koliko brojeva je ispred njih (o čemu aplikacija daje obavijest).

Ako je razvidno da osoba neće na vrijeme pristupiti u PU a broj će biti prozvan moguć je odustanak od preuzetog broja.
Još jednom podsjećamo na mogućnost korištenja opcije rezervacije termina kroz program redomat.mup.hr.

Stranica

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button