Sport

NK Junak Sinj – KUP – mlađe kategorije ostvarile su odlične rezultate

Mlađe kategorije NK Junak Sinj ostvarile su odlične rezultate u kup utakmicama. Sve kategorije koje se natječu plasirale su se u polufinale.

Prvi su na redu bili pioniri koji su u Prološcu svladali Mladost rezultatom 4:1, a strijelci za Junak bili su Luka Bilandžić koji je postigao dva gola i Anđelo Marić. Jedan od golova bio je autogol. Naglasimo i kako su pioniri u 5 odigranih kola u ligaškim utakmicama ostvarili čak 13 bodova pri čemu dijele drugo mjesto sa Hajdukom, a baš protiv njih igraju ovog vikenda u Splitu.

Uslijedila je utakmica kadeta u Dugopolju gdje su naši mladi Junaci slavili rezultatom 4:0. Milan Kardoš postigao je hattrick, dok je četvrti gol u mrežu pospremio Šimun Buljan.

U posljednjoj četvrtfinalnoj kup utakmici juniori Junaka su u Splitu izbacili domaćine rezultatom 3:2. Dva gola zabio je Jakov Doljanin, dok je treći gol djelo Marina Kambera.

Čestitamo trenerima i igračima na odličnim rezultatima i prezentaciji kvalitete Junakove Škole nogometa.

Nk Junak Sinj nastavlja aktivno ulagati u poboljšanje uvjeta za naše mlade, otvoren je teren s umjetnom travom, postavljena je rasvjeta, nabavljena je iznimna količina sportske opreme, a nova “tura” je već na putu prema Klubu. Uz sve to vrlo je važno napomenuti kako je NK Junak Sinj značajno povećao broj trenera u cilju kvalitetnijih treninga te je pokrenuo projekt Eksperimentalne škole “Mali Junaci” gdje vršimo predselekciju u vrtićkim skupinama.

Još jednom, bravo ekipa, bravo treneri i samo hrabro i junački u nove pobjede.

Povezani članci

3 Komentara

  1. Mlade kategorije Junaka isključivo treniraju na terenima NK Glavica, time gutaju pomladak NK glavica i gase NK glavice. Ako junak nema dovoljno terena za toliko dice
    (a ima tri terena koja špara) neka pusti drugim klubovima dio te dice. Ljigavo je sto radi taj junak Glavicama.

  2. Toč, ljigava je svakodnevno vaše mantranje o ugroženosti svega glavičkoga. Dio vas dežurnih mantraša ko da je proša školu kod “komšija” kako stvarat mitove i u njih uvjeravat sve i svakoga, svugdje i uvijek. Tereni koje navodiš su vlasništvo grada Sinja a koriste ih nogometni klubovi sa područja grada. Šta ti nije jasno u tom odnosu?

  3. Tlocrt, pročitaj s razmjevanjem što je Toč napisao pa onda komentiraj.

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button