PolitikaTeme

NL dr.Jadrijevića „odrekla“ se Žarka Delića

Nakon nemilog događaja na održanoj 7. izvanrednoj sjednici GV, gdje je vijećnik Žarko Delić s liste dr. Jadrijevića napao nezavisnu vijećnicu Ivanu Šabić, pa je morala intervenirati i policija, Klub vijećnika NL „odrekao“ se vijećnika Žarka Delića.

Nakon silne osude javnosti i građana Sinja, posebno na društvenim mrežama NL dr. Jadrijevića službeno je donijela odluku o isključenju, zbog ponašanja dosadašnjeg člana Kluba, vijećnika Delića. Međutim, svaka ozbiljna politička opcija bi tražila povratak mandata svog vijećnika nakon ovakvog nasilnog ponašanja prema ženi, u ovom slučaju to je izostalo.

Je li ovo fiktivno izbacivanje i farsa odigrana za javnost ili se NL dr.Jadrijevića uistinu odrekla „problematične ruke“, pokazati će nadolazeće sjednice Gradskog vijeća i podrška Žarka Delića prijedlozima NL. dr.Jadijevića i gradonačelnice Kristine Križanac.

Gdje je nestala gradonačelnica Kristina Križanac u ovom slučaju nije jasno svakome tko osuđuje nasilje nad ženama i najmanje što očekuje javnost od gradonačelnice da javno osudi svako nasilje, a posebno prema ženskom spolu.

Ostaci ostataka nekada moćne nezavisne liste dr.Jadrijevića spali su na četiri vijećnika od 21. Slijedi teško razdoblje za dr.Jadrijevića jer je njegova umanjena lista izgubila potporu svih ostalih političkih opcija u Gradskom vijeću. Hoće li doći do otrežnjenja i shvaćanja situacije u kojoj se Sinj nalazi ili će se nastaviti „glavom kroz zid“ u skoro svakom projektu kojeg Grad ima, ostaje nam da vidimo.

Povezani članci

2 Komentara

 1. sve je ovo predstava za javnost. doktor se kao “odrekao” mačega a mači če i dalje dizat ruku….
  vuk sit a ovce na broju….
  ne čudi me doktor on je izleda skroz pogubio busolu al šta ova tri maleš,klarič i gulič rade još tamo i gube obraz iz dana u dan a mladi ljudi tek zinili na svit???
  teško im se odlipit od fotelja i ne svačaju da rade protiv svoga grada pa i budučnosti svoje dice….

  21
  2
 2. Je li neko vidio i čuo gradonačelnicu?! Pobogu valjda je ljudski i kršćanski kad se prijeti i vrši nasilje nad ženama reagirati i osuditi? Makar onako deklarativno, ako već to ne misli i ne osjeća iskreno, jer da je, onda bi se već davno oglasila!

  16
  3
Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button