Vijesti

Nova potvrda, ipak dobre vijesti – na području Sinja ni danas nema novooboljelih

Tijekom popodneva Stožeru civilne zaštite Grada Sinja iz Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko dalmatinske županije i Županijskog stožera CZ javljeno je kako na današnji dan ipak nema novooboljelih s područja Grada Sinja.

Tako se informacija koja je jutros objavljena od strane Županijskog stožera civilne zaštite pokazalo netočnom, a do saznanja o tome je  došlo  nakon usklađenja pristiglih podatka u sustavu, gdje je jedna osoba s pozitivnim uzorkom dva puta navedena u sustavu kao oboljela osoba, a radi se konkretno o osobi s područja Sinja.

 

U svakom slučaju najvažnije je da na području Sinja na današnji dan nema novo zaraženih, te se broj oboljelih i dalje zadržao na troje naših sugrađana.

Epidemiolozima i zdravstvenim djelatnicima dajemo punu i podršku i zahvalu na svemu što rade u ovim zahtjevnim i kriznim trenutcima, a  Sinjski stožer i nadalje će  pravovremeno informirati javnost, te će sve podatke i nadalje javno i transparentno objavljivati onako kako budu pristizali bilo od epidemiološke službe bilo od hijerarhijski nadređenih Stožera.

Povezani članci

Back to top button