Kultura

Nove filmske radionice „Samo nebo nam je granica“

Udruga Bacači sjenki, u suradnji s Kulturno umjetničkim središtem Sinj, poziva sve zainteresirane da se prijave u program filmskih radionica ‘Samo nebo nam je granica’. Nakon uspješno odrađenog prvog kruga slijede napredne radionice tijekom kojih će polaznici u zajedno s mentorima stvarati jedan igrani i jedan dokumentarni film.

Program je namijenjen osobama starijim od 54 godine koji će kroz praktičan rad i zanimljive igre savladati čaroban svijet sedme umjetnosti. Voditelji radionice su Lea Mileta, snimateljica, montažerka i filmska autorica s dugogodišnjim iskustvom te Nino Sorić, dramaturg, scenarist i glumac.

Pitali smo sudionike prvog kruga radionica za dojmove i Slaven Kardoš, umirovljeni nastavnik nam je rekao: „Radionice su bile na vrlo visokom nivou, u isto vrijeme iznimno edukativne i zabavne…Svi mi koji smo sudjelovali u prvom dijelu jedva čekamo nastaviti dalje, ja sam pozvao i neke svoje prijatelje jer šteta je propustiti ovako kvalitetan program.”

Radionice će se održavati u potkrovlju Galerije Sikirica od 4. do 8. veljače. Sudjelovanje na radionicama potpuno je besplatno, a svim polaznicima osiguran je ručak u konobi Potkova.

Na radionice se možete prijaviti: telefonom: 01/464 02 62, e-mailom: samonebonamjegranica@gmail.com ili online prijavnicom na: http://www. bacaci-sjenki.hr.

Povezani članci

Back to top button