TemeVijesti

Novi projekt u OŠ Marko Marulić – izgrađena “vanjska učionica”

U Osnovnoj školi Marko Marulić su u dvorištu izgradili vanjsku učionicu.

Bila je to spontana ideja, detalj koji je trebao upotpuniti vanjski sadržaj školskog dvorišta. Smještena u hladovini školskih borova od ove se školske godine vanjska učionica s dugim klupama i školskom pločom će se koristiti  za okupljanja, sate razredne zajednice i ostale školske aktivnosti na otvorenome za sve učenike naše škole gdje će se osjećati ugodno i napredovati u svojim znanjima. Kreće toplije vrijeme i ova učionica je idealno mjesto da svi učenici a posebno u predmetnoj nastavi, kada se vrate u školske klupe, predahnu od nošenja maski i imaju nastavu na otvorenome – poručuje v.d. ravnatelj Marko Križanac.

Učionica je napravljena uz minimalna sredstva i rad djelatnika škole, posebno školskih domara, obojana u zelenu „ekološku“ boju, postavljena je i školska ploča, a Bože Župić je na korištenje ustupio aparat za bušenje rupa.

Ovo je još jedan u nizu projekta koje smo zamislili i ostvarili u našoj školi i slijede daljnji projekti i izazovi, da djeca u našoj školi uživaju i rade u ambijentu koji potiče na razvoj i povećanje znanja – istaknuo je v.d. ravnatelja Marko Križanac.

 

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button