Vijesti

OBAVIJEST O FINANCIRANJU OBAVEZNIH RADNIH BILJEŽNICA

Grad Sinj financirat će kupovinu obveznih radnih bilježnica za školsku godinu 2018./2019. za sve učenike koji u školskoj godini 2018./2019. pohađaju osnovnu školu od I.–VIII. razreda na području Grada Sinja i imaju s roditeljem/skrbnikom prebivalište na području Grada Sinja.

Prilikom podnošenja zahtjeva roditeljima/skrbnicima učenika koji ostvaruju pravo na financiranje dodijelit će se vaučeri u određenoj novčanoj protuvrijednosti posebno za svaki razred osnovne škole, a vaučeri će se moći iskoristiti prilikom kupovine obveznih radnih bilježnica za školsku godinu 2018./2019. u knjižarama.

Podsjećamo, Splitsko dalmatinska županija i župan Blaženko Boban za sve učenike sinjskih osnovnih škola osigurat će obvezne udžbenike koje će učenike čekati na školskim klupama, dok će Grad Sinj putem vaučera u cijelosti financirati nabavu obveznih radnih bilježnica.

POTREBNO JE POPUNITI ZAHTJEV (ZA OSNOVNU ŠKOLU „MARKO MARULIĆ“ SINJ SE NALAZI U PRILOGU ) I UZ ZAHTJEV PRILOŽITI PRESLIKU OSOBNE ISKAZNICE  RODITELJA/SKRBNIKA PODNOSITELJA ZAHTJEVA TE  DOSTAVITI U ŠKOLU KOJU UČENIK POHAĐA, počevši od 20. kolovoza 2018. godine, a  najkasnije do 30. rujna 2018. godine.

Obrazac zahtjeva za OŠ Marko Marulić

 

Povezani članci

Back to top button