Vijesti

Obavijest o podjeli udžbenika u OŠ ‘Kamešnica’ Otok

Nova školska godina počinje u ponedjeljak, 10. rujna 2018.
Učenike će na školskim klupama tog dana dočekati novi udžbenici (osim udžbenika informatike i njemačkog jezika) i radne bilježnice. Zbog kašnjenja u recenziji i tiskanju udžbenika te tehničkih problema navedeni udžbenici nisu se mogli, putem javne nabave, na vrijeme isporučiti.Zbog navedenih razloga roditelji svih učenika koji pohađaju 5. i 6. razred trebaju kupiti udžbenike iz informatike (obvezan predmet). Također, oni roditelji čija djeca pohađaju izbornu nastavu iz njemačkog jezika (4., 5., 6., 7. i 8. razred) i informatike ( 7. i 8. razred) trebaju kupiti udžbenike a trošak svih kupljenih udžbenika (uz predočenje računa) nadoknadit će im općina Otok (radne bilježnice roditelji NE kupuju).

Prvog dana nastave (10. rujna) učenici i roditelji razreda centralne škole (u Otoku)  trebaju doći u školu prema slijedećem rasporedu:

8:00 – od 2. do 4. razreda
9:00 – od 5. do 8. razreda
10:00 – 1. razred

U Područnim školama Ruda i Udovičići učenici i roditelji trebaju doći u 8:00 sati.

Prilikom preuzimanja udžbenika roditelji će potpisati Izjavu da su preuzeli udžbenike  te da se obvezuju da će iste (neoštećene) u školu vratiti na kraju školske godine.

Povezani članci

Back to top button