Vijesti

Obavijest o radu upravnih poslova u PUSDŽ

Kao što ste i ranije obaviješteni, Policijska uprava splitsko-dalmatinska zbog trenutačne epidemiološke situacije prilagodila je način rada kako bi u ovoj, još uvijek specifičnoj situaciji osigurali, uvjete da građani mogu obaviti potrebne poslove vezano uz osobne isprave, a da pri tom vodimo računa o zdravlju kako naših djelatnika, tako i naših građana.
Policijska uprava splitsko-dalmatinska, Sektor za imigraciju, državljanstvo i upravne poslove rad sa strankama je organizirala na način da se strankama upućuje poziv da pristupe u PU u točno određenom terminu kako bi obavili potrebne poslove radi toga pozivamo još jednom sve zainteresirane građane da nam se obrate i pošalju svoje traženje/ zahtjeve putem elektronske pošte:

splitsko-dalmatinska@policija.hr

ili

st.sektor.upravnih.i.inspekcijskih.poslova@mup.hr

U poruci je potrebno navesti točne osobne podatke, te razlog slanja poruke, a stranke će povratno dobiti mail s uputama o postupanju, kao i potrebne obrasce i uplatnice, te termin kada trebaju doći u PU.
Za sve dodatne informacije i upute možete nas kontaktirati na brojeve telefona: 021 307 040 ili 021 307 295.
Molimo građane da strogo poštuju termine određene za dolazak. Izbjegnimo stvaranje bespotrebnih gužvi Nema potrebe za ranijim dolaskom ispred PU jer će svi biti primljeni isključivo kada su i naručeni.
Na isti način poslove sa građanima obavljaju i policijske postaje koje imaju upravne poslove, a kontakt elektronske adrese i brojevi telefona objavljeni su na službenim stranicama ove PU ( Pristup informacijama- Moji dokumenti).
Koristimo priliku podsjetiti:
U sjedištu PU pohranjen je veći broj izrađenih isprava (osobnih iskaznica, putovnica, vozačkih dozvola i isprava stranaca) koje čekaju uručenje, pa podsjećamo građane da iste mogu preuzeti na način da putem maila zatraže termin za uručenje isprava, ukoliko mogu osobno po njih doći.
Konačno, koristimo priliku zahvaliti svim građanima, našim strankama, koji su s lakoćom prihvatili novi način rada i funkcioniranja upravnih polova u PU, te iskazanom susretljivošću i razumijevanjem olakšali i naš rad.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button