Vijesti

Obavijest za građane vezano uz doček juniora HNK „Hajduk“u Splitu

Danas, 25. travnja u Splitu na Obali hrvatskog narodnog preporoda u Splitu organiziran je svečani doček juniorske momčadi HNK „Hajduka“, s planiranim početkom u 16:00 sati.

Privremeno ograničenje prometa
Zbog organiziranja dočeka na splitskoj rivi, organizator će, u suradnji s policijom, vršiti blokadu prometa, na način da će se od 15:00 sati uspostaviti blokada prometa kod Parka hrvatskih branitelja na početku ulice Obala kneza Branimira i križanju Trumbićeva obala Brajevića prilaz. Također, uspostaviti će se i blokada prometa od Manuške poljane prema Sinjskoj ulici i Nodilovoj ulici.

Savjetujemo svim građanima koji planiraju doći na doček da koriste javni prijevoz, radi izbjegavanja gužve.

Sve sudionike u prometu molimo za dodatno strpljene i oprez ukoliko dođe do stvaranja većih gužvi i zastoja, posebno ukoliko bude postojala potreba za zatvaranjem određenih dijelova prometnica na području Grada Splita.

Savjetujemo

Kako bi doček protekao u miru i sigurnosti za sve sudionike, upućujemo sljedeće apele:
• izbjegavajte penjanje na krovišta zgrada, stupove javne rasvjete, prometnu signalizaciju i uređaje – semafor, reklame i slično
• suzdržite se od uporabe pirotehnike
• izbjegavajte konzumaciju alkohola
• koristite javni prijevoz
Obavijest o snimanju
Policija će, sukladno svojim zakonskim ovlastima, audio i video snimati te fotografirati javno okupljanje i javna mjesta.

Molimo građane da poštuju privremena ograničenja u prometu, upute organizatora, te upute policijskih službenika na terenu.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button