Branitelji

Obilježavanje Dana branitelja Sinja i Cetinske krajine

U organizaciji Grada Sinja i braniteljskih udruga s područja Grada Sinja i Cetinske krajine, 30. svibnja (četvrtak) upriličit će se obilježavanje Dana branitelja Sinja i Cetinske krajine.

U 9 sati upriličit će se polaganje vijenaca i paljenje svijeća na Spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima u Spomen parkuhrvatskih branitelja Domovinskog rata ispred zgrade Gradske uprave u Sinju, u 9,20 sati ispred biste prvog predsjednika RH dr. Franje Tuđmana na istoimenom trgu.

U 10 sati u crkvi Svetog Mihovila u Trilju služit će se sveta misa zahvalnica za Domovinu, kao i sve poginule i preminule hrvatske branitelje. Nakon svete mise kod crkve polaganje vijenaca i paljenje svijeća kod Spomen obilježja hrvatskih branitelja.

U 11,15 sati je mimohod hrvatskih branitelja od Spomen obilježja, preko triljskog mosta, prema visećem mostu preko njega do parka ispred gradske triljske uprave, te paljenje svijeća kod Spomen biste hrvatskog branitelja Igor Lipotić „Igi“.

U 12 sati druženje hrvatskih branitelja Cetinske krajine, uzvanika i gostiju svečanosti uz prigodni domjenak, tamburaše i sportske događaje.

Povezani članci

1 Komentar

  1. Opet Šipić Trilj. Sada je tamo mimohod i druženje i spiza a sinj gubi sve konce pa dokle. Šipiću preseli se u sinj podhitno.

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button