Branitelji

Obilježena 29. obljetnica osnutka Samostalnog zrakoplovnog voda 4. brigade ZNG-a

U organizaciji Udruge hrvatskih dragovoljaca 2. bojne 4. brigade ZNG ‘Cro angels’ Sinj dana 17. listopada 2019. godine obilježeno je 29 godina od osnutka hrvatskih zračnih snaga – Samostalnog zrakoplovnog voda 4.brigade ZNG-a.
Program obilježavanja započeo je svetom misom i molitvom za pokojne pripadnike postrojbe i sve poginule u Domovinskom ratu u crkvi Čudotvorne Gospe Sinjske. Nakon svete mise su položeni vijenci i zapaljene svijeće spomenika ‘Slomljeno krilo’, na mjestu pogibije petorice pripadnika SZV u naselju Šimci u Sinju. Program obilježavanja je završio polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod spomenika na aerodromu Piketu u Sinju.

Povezani članci

Komentara

  1. Otkud ovaj desni u prigodnom izaslanstvu Grada , vojni rok odslužio je u gradskoj upravi a odbio biti ročnik HV? Njegovi glavni suradnici u ZTD Sinj ranih 90-ih kao članovi aerokluba, nisu se svrstali u ovu postrojbu sa ostalima. On i oni su 2016. doveli Galeba sa oznakama JNA na Piket a takav sa tim oznakama 91. gađao je avion iz ove postrojbe a zatim i pilanu. Jad i licemjerje.

    3
    5
  2. Jel i on bio na komemoraciji u Banjaluci sa Ugrinom i drugim .

    3
    2

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Moglo bi Vas zanimati

Close
Close