Vijesti

Objavljena lista kandidata za radna mjesta u programu „ZAŽELI” za Grad Sinj

Povjerenstvo za provedbu Oglasa za prijam u službu u Grad Sinj, Ured Grada, na određeno vrijeme radi obavljanja privremenih poslova u sklopu Projekta „ZAŽELI“ – Program zapošljavanja žena“, „Susjede brinu o susjedima“, na radna mjesta:

Viši stručni suradnik – voditelj projekta (1 izvršitelj, m/ž) i

Viši referent – pomoćnik voditelja projekta, na određeno vrijeme od 26 mjeseci,

uz probni rad od dva (2) mjeseca, objavljen u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Ispostavi Sinj, kao i na oglasnoj ploči i web stranici Grada Sinja 07. prosinca 2018. g., utvrdilo je Listu kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete i čija je prijava pravodobna i uredna, te ujedno objavilo poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti (pisano testiranje, podredno i usmeni intervju).

Usmeni intervju za kandidate koji ostvare pravo na nastavak sudjelovanja u daljnjem postupku provjere znanja i sposobnosti održati će se u Uredu gradonačelnika Grada Sinja dana 28. prosinca 2018. godine (petak) s početkom u 11:00 sati za radno mjesto Viši stručni suradnik – voditelj projekta, te u 11:30 za radno mjesto Viši referent – pomoćnik voditelja projekta , o čemu će isti biti obaviješteni.

Lista kandidata:

Lista-kandidata

Povezani članci

Back to top button