Vijesti

Objavljena prva imena 17. S.A.R.S. music and beer festivala!

M.O.R.T. i Vojko V prva su potvrđena imena koja će nastupati na prostoru bivše vojarne Ivaniša Nelipića u Sinju!

S.A.R.S. Music and beer festival objavio je imena svojih prvog glazbenih headlinera koji će na festivalskoj pozornici tri dana zabavljati više tisuća Sinjana i njihovih gostiju!

Festival će svoje 17. izdanje doživjeti od 19. do 21. srpnja, a kao prvi aduti s lineupa najavljeni su M.O.R.T. i Vojko V.

M.O.R.T. je beskompromisan autorski punk – blues bend iz Sinja žestokog zvuka. Kostur benda, John, Zvrk i Kikos, postoji još od jeseni 2003. godine. Krajem 2012. godine sretno se spotiču o bubnjara Milu i snimaju prvi demo album ‘Vrhunsko dno’, objavljen u ljeto 2013. Otada su održali brojne nastupe u Hrvatskoj, BiH, Sloveniji, Srbiji i Crnoj Gori; što samostalne, što na festivalima od kojih se ističe pobjeda na Jelen Demofestu u Banjoj Luci, pobjeda na Rock Offu, finale HR demo kluba 2012. i treće mjesto na WHF-u 2013.

Splitski reper i glazbeni producent poznat po svom radu u bendovima Dječaci i Kiša Metaka, a u 2018. je odlučio ponovno uploviti u solo vode, da bi iste te godine ostvario rekordan uspjeh rasprodavši malu dvoranu Doma sportova u sklopu zagrebačke promocije albuma prvijenca, a ujedno je postao jedan od najizvođenijih i koncertno najaktivnijih glazbenika u regiji.

Sinjski festival alternativne glazbe S.A.R.S. u organizaciji udruga S.K.U.P. i Craft Beer 2 Go najavljuje još više dobrih i raznovrsnih bendova čija će imena objaviti uskoro, više od 40 vrsta craft pive i festivalsku atmosferu koja je jedinstvena za Sinj!

Festival je od svog prvog izdanja do danas postao prepoznatljiv i popularan među publikom na području Dalmacije, pa i šire, a zahvaljujući dugogodišnjem kvalitetnom radu mladih volontera iz udruge S.K.U.P. ima dobru reputaciju u glazbenim krugovima u cijeloj regiji, te je interes glazbenika za nastup na SARS-u iz godine u godinu sve veći.

Kako je to izgledalo prošle godine možete pogledati ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=qpOuhpS8dSc

Festivalsku ulaznicu za S.A.R.S. Music and beer festival koja vrijedi sva tri dana po cijeni od samo 79 kuna (do 28.2)  možete kupiti preko Entrio sustava na adresi https://tinyurl.com/yb2qtlgz i na svim Entrio prodajnim mjestima diljem Hrvatske, a nakon čega će cijena porasti na 89 kuna, a tom prilikom organizatori će objaviti i nova glazbena imena.

Povezani članci

Back to top button