Vijesti

Odabran Iter Itineris d.o.o. za izmjenu glavnog projekta za dogradnju nogostupa i biciklističke staze do Hipodroma

Naručitelj Grad Sinj na temelju čl. 30. Pravilnika o provedbi postupaka jednostavne nabave (”Službeni glasnik Grada Sinja” br. 8/2017), u postupku jednostavne nabave sukladno članku 7. Pravilnika, ev.broj. 77/2022, za nabavu usluge „Izmjena glavnog projekta rekonstrukcije LC 67040 s dogradnjom nogostupa i biciklističke staze od Hipodroma do Aerodroma u Sinju vezano za dislociranje sustava javne rasvjete u bankinu“, objavljuje Obavijest o odabiru najpovoljnije ponude. Obavijest se može preuzeti ispod ove objave.

Obavijest

banner

Povezani članci

3 Komentara

  1. Sve je to uredu ali uđite malo u glavička neslja, ni asfalta, ni nogostupa i rasvjete. Al ok, i ovo od hipodroma do bossa su glavice, pa ok.

  2. Obavezno odvojiti biciklističku stazu od kolnika, neka između ceste i staze bude barem metar livade.

  3. Nema u tekstu riči o ispunjavanju posebnih uvjeta koje je prije godinu i po dana na idejni projekt iskazala Hrvatska agencija za civilno zrakoplovstvo zbog aerodroma, tribat će komplet izmjena projekta a ne samo za stupove rasvjete. Moglo bi i ovdje biti debakl kao što je bilo i sa ograđivanjem aerodroma jer se nije slušalo ljude od struke. A sve će to narod platit.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button