Sport

Odigran malonogometni turnir po prezimenima Sv. Ante Turjaci 2022

U proteklu subotu u Turjacima odigran je 14. tradicionalni malonogometni turnir po prezimenima koji se igra u čast sv. Ante, zaštitnika župe Turjaci. Iako je turnir revijalnog karaktera, natjecateljskog duha nije nedostajalo, igralo se srcem i dušom za svoje prezime ali sve u fer i korektnoj borbi.

Na turniru je sudjelovalo 10 ekipa: Budimiri, Bekani, Brig, Galići, Lucići, Markovići, Perići, Perkovići, Pupići i Rožani. Nakon razigravanja po skupinama u polufinalu snage su odmjerili Pupići i Markovići te Brig i Perići. U finale su se sasvim zasluženo plasirali Perići i Markovići, a slavili su Markovići rezultatom 3:2.

Markovići su bolje krenuli u finalnu utakmicu te poveli 2:0 što je bio rezultat poluvremena. Nakon toga Perići se vraćaju te izjednačuju rezultat na 2:2 ali koju minutu kasnije Markovići postižu pokazalo se pobjednički gol za 3:2.  U finalu su i jedna i druga ekipa pokazali kako su zasluženo stigli do samog kraja turnira uz podosta dobrih poteza i sa jedne i sa druge strane. Vrijedi spomenuti kako su Markovići cijeli turnir odigrali bez zamjene, sa samo 6 igrača što njihov uspjeh čini još vrjednijim.

Na samom kraju iza finalne utakmice organizirana je dodjela pehara pobjednicima te zajedničko druženje svih prisutnih. Turnir je protekao u odličnoj atmosferi i uz veliku podršku publike oko igrališta.“

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button