Sport

Odličan nastup – 42 sinjskih gimnastičara sudjelovalo na “Salona Kupu” u Solinu

U odličnoj organizaciji Gimnastičkog kluba GymSolin u nedjelju 22.5.2022.godine održan je ​ V. Salona Kup u početnom programu za mušku i žensku sportsku gimnastiku na kojem su nastupila 42 natjecatelja ​ iz Gimnastičkog kluba Sinj.
Natjecanje je trajalo cijeli dan u III. Turnusa na kojima je većina naših gimnastičara prvi put nastupila na nekom natjecanje.
I. Turnus započeo je muškom sportskom gimnastikom i to vrlo uspješno.
U kategoriji 1. razreda pojedinačno 1. mjesto i zlatnu medalju osvojio je Alebić Jona. 2. mjesto i srebrnu medalju osvojio je Dražić Ivan, dok je 3. mjesto i brončanu medalju osvojio Vučak Patrik. Petoplasirani i šestoplasirani bio je Poljak Marko Karlo Vukasović- Lončar.​
Ekipno prvo mjesto osvojio je Gimnastički klub Sinj.
U kategoriji 2. razreda pojedinačno 1. mjesto i zlatnu medalju osvojio je Alebić Leon. 2. mjesto i srebrnu medalju osvojio je Grubiša Luka, dok je 3. mjesto i brončanu medalju osvojio Abram -Vuletić Andrija.Četvrto mjesto zauzeo je Abram- Vuletić Toma.​
Ekipno prvo mjesto osvojio je Gimnastički klub Sinj.
U kategoriji 3. razreda za naš klub nastupio je Nikolić Malora Toma koji je zauzeo 1. mjesto osvojivši zlatnu medalju.
U kategoriji 4. razreda za naš klub nastupio je Jurko Ivan koji je zauzeo 2. mjesto osvojivši srebrnu medalju.
U kategoriji 5-8 razreda za nas klub nastupio je Ante Jadrijević Cvrlje koji je osvojio 1. mjesto i zlatnu medalju.
U I. Turnusu nastupile su i gimnastičarke u kategoriji 5-8. razreda i koje su ekipno zauzele 4. mjesto, i gimnastičarke 1. razreda. Najbolji plasman od 5-8 razreda imala je Bralić Martina, zatim Poljak Nilla, te redom Ćurković Paulina, Milanović Anna, Žmire Marta te Bilonić Lorena.
U konkurenciji 1. razreda nastupile su Natalia Marendić, Meri Milanović, Marita Sablić, Gabriela Koprčina i Mia Mandac koje su dobrim izvedbama ekipno osvojile 3. mjesto i brončanu medalju.
U II. Turnusu nastupile su gimnastičarke drugih i trećih razreda.
U konkurenciji 2. razreda nastupile su Sara Poljak, ujedno najbolje plasirana pojedinka, zatim Tara Poljak, Natali Topić, Lucija Roguljić, Lucija Poljak, Tena Galić i Tea Poljak​ koje su ekipno osvojile 2. mjesto i srebrnu medalju u konkurenciji 5. ekipa.
U konkurenciji 3. razreda nastupile su​ Lorena Jelinčić, Petra Bajić, Emanuela Bitunjac i Petra Koprčina​ koje su dosta dobrim izvedbama ekipno osvojile 3. mjesto i brončanu medalju.

U III. Turnusu​ nastupile su gimnastičarke predškolci i četvrti razredi.

U konkurenciji predškolaca svojih prvih postolja domogle su se: Petra Iris Đapić koja je zauzela drugo mjesto osvojivši srebrnu medalju, zatim Klara Bojić koja je zauzela treće mjesto osvojivši brončanu medalju. Isti broj bodova imala je i Elena Poljak ​ koja je zauzela četvrto mjesto zbog manje najviše ocjene u odnosu na trećeplasiranu. Odličan svoj prvi nastup imale su i Emili Bobeta, Petra Pupić te Adriana Poljak koje su svojim izvedbama osigurale bodove za ekipno 1. mjesto i zlatnu medalju ispred GK GymSolina.
 
U konkurenciji 4. razreda nastupile su pojedinačno Gabriela Šimičić Natali Kuzmić koje su imale dobar svoj prvi nastup. Ova kategorija trebala je imati ekipu, ali je došlo do povratka drugih natjecateljica u Ukrajinu kojima se i ovim putem zahvaljujemo na lijepim trenutcima i uspomenama u proteklom periodu.​
 
Čestitke svim natjecateljima i trenerima!

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button