Sport

Odličan nastup gimnastičara

Gimnastički klub Sinj nastupio je sa 23 natjecatelja na I Jadro kupu, otvoreno prvenstvo Solina u organizaciji Gimnastičkog kluba GymSolin u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici dana 22.06.2019.godine na kojem su ostvarili odlične rezultate

Prvi turnus obuhvatio je naše najmlađe natjecatelje, prve i druge razrede.

Kod prvih razreda prvo mjesto i zlatnu medalju osvojila je Mare Šušnjara, peto mjesto dijelila je Lana Klarić-Kukuz sa Dominom Jakić iz AGK Stellae iz Splita. Sara Jelinčić i Tina Kokan dijelile su odlično 11 mjesto.

Ekipno 1.mjesto u ovoj konkurenciji zauzeo je Gimnastički klub Sinj ispred Gimnastičkog kluba GymSolin i Gimnastičkog kluba Libertas iz Mostara.

U konkurenciji trećih razreda prvo mjesto i zlatnu medalju osvojio je Ivan Marić.

Kod drugih razreda najistaknutiji nastup od naših članova imala je Eva Svalina zauzevši drugo mjesto osvojivši srebrnu medalju. Petoplasirana je bila Nassia Gaurina, sedmo mjesto pripali je Ivi Radman-Livaji, dok je deseto mjesto osvojila Mia Gugić.

Ekipno 1.mjesto u ovoj konkurenciji pripalo je Gimnastičkog kluba Libertas iz Mostara, dok je Gimnastički klub Sinj bio drugoplasirani.

Drugi turnus natjecanja obuhvatio je četvrte, pete, šeste, sedme i osme razrede.

U konkurenciji četvrtih razreda Gimnastički klub Sinj zauzeo je drugo mjesto iza  Akademskog gimnastičkog kluba Stellae.

Četvrto mjesto u ovoj konkurenciji osvojila je Ana Malovan, peroplasirana je bila Ivana Vugdelija, šestoplarirana Kaja Svalina, sedmo mjesto pripalo je Ivani Bugarin, dok je deseto mjesto osvojila Nina Prelas. 

U Konkurenciji 5-8 razreda nastupile su dvije ekipe iz Sinja.

Najbolji nastup u ovoj konkurenciji imala je Lea Vučković osvojivši prvo mjesto i zlatnu medalju. Drugoplasirana bila je Marta Glavan koja je osvojila srebrnu medalju, trće mjesto i brončana medalja pripala je Ivoni Hrgović, četvrto mjesto dijelile su Karmen Bilić i Mia Krajina. Nasrupile su još i Lisa Vučković, Karla Mandac, Petra Čugura te Lana Vučković.

Ekipa Gimnastičkog kluba Sinj 2 osvojila je ekipno prvo mjesto, dok je GK Sinj 1 bila drugoplasirana ekipa.

Ekipe su vodili treneri Boris Galić i Josip Malbaša.

Povezani članci

Back to top button