Sport

Odličan nastup sinjskih gimnastičara

Sinjski gimnastičari nastupili su dana 08.11.2020.godine na II. Kolu Regije Jug u sportskoj gimnastici s 18 natjecatelja u muškoj i ženskoj konkurenciji, osvojivši pojedinačno dvije zlatne, jednu srebrnu i jednu brončanu medalju, te jedno srebro za ekipni plasman.

Prvu zlatnu medalju osvojio je Ante Jadrijević Cvrlje u kadetskoj konkurenciji osvojivši prvo mjesto, te samim time osigurao je nastup na Prvenstvu Hrvatske u Osijeku krajem ovoga mjeseca.

Srebro i broncu osvojile su naše najmlađe natjecateljica u konkurenciji mlađih kadetkinja a to su Mravak Petra koja je osvojila drugo mjesto i Poljak Gabrijela kao trećeplasirana, dok je Bilođerić Martina svoj odličan nastup završila na četvrtom mjestu.

Kod kadetkinja najuspješnija bila je pojedinačno Ena Krstić, dok su još nastupile Ema Kotarac, Lana Prološčić, Lucija Masle, Rebeka Ivandić koje su ekipno zauzele 4.mjesto.

Kod Mlađih juniorki najuspješnija pojedinačno bila je Ida Gaurina i Tanja Barbić, za ekipu su nastupile još Tina Krstić, Mia Maroš, Monika Norac Kavo,koje su ekipno zauzele dobro 5 mjesto . Najuzbudljiviji dio natjecanja vodio se u konkurenciji seniorki, prvo mjesto i zlatna medalje pripala je Ivi Boko, Hana Kalinic zauzela je peto mjesto, dok je Michela Maroš završila natjecanje kao sedmoplasirana. Seniorke su ekipno zauzele drugo mjesto.

Svaka pohvala organizatoru natjecanja Gimnastičkom klubu Marjan iz Splita uz osiguranje svih epidemioloških uvjeta samog natjecanja.

Natjecatelje su vodili treneri Radmila Kitanović Krstić i Ivan Vučković.

Krajem mjeseca Gimnastički klub Sinj čeka nastup na Prvenstvu Hrvatske koje će se održati u Osijeku 22.11.2020.godine.

Moja reakcija na članak je ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Moglo bi Vas zanimati
Close
Back to top button