Sport

Odličan nastup sinjskih gimnastičara

U odličnoj organizaciji Gimnastičkog kluba Split, Split, dana 24. ožujka 2019.godine održan je 3. Međunarodni memorijalni turnir Marije Vujnović u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici.
Na natjecanju je nastupilo 14 klubova iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja sa preko 200 natjecatelja među kojima je 22 natjecatelja u šest kategorija iz Gimnastičkog kluba Sinj koji su ostvarili odlične rezultate.
Prva i najmlađa naša kategorija mlađih kadetkinja ( 2012.godište i mlađe ) osvojile su ekipno treće mjesto i brončanu medalju za ekipni plasman iza Gimnastičkog kluba Split i Gimnastičkog kluba Spratak iz Banja Luke. Za ekipu su nastupile: Ena Krstić, Gabrijela Poljak, Petra Mravak i Martina Bilođerić ).
Ekipa kadetkinja ( 2010. i 2011.godište) u najjačoj konkurenciji od 6 ekipa nije uspjela doći do postolja, iako su imale zapažen nastup sa dosta dobrim vježbama i malim bodovnim zaostatkom. Za ekipu su nastupile: Marta Alebić, Ema Kotarac, Iva Boko, Monika Norac-Kevo, Lana Prološčić i Matea Maleš ).
 
Ekipa mlađih juniorki ( 2007.godišta do 2009.godišta) zauzela je ekipno treće mjesto i osvojila bronačnu medalju iza Gimnastičkog kluba Split i Gimnastičkog kluba Spratak iz Banja Luke. Za ekipu su nastupile: Iva Norac Kljajo, Michela Maroš, Mia Maroš. Tina Krstić, Tanja Barbić i Ida Gaurina.
Ekipa seniorki ekipno je zauzela drugo mjesto iza Gimnastičkog kluba Vukovar, dok je pojedinačnu medalju ( srebrnu ) uzela Iva Bokoiza zlatne Vanje Kiralj iz Gimnastičkoga kluba Vukovar.
Kod muške sportske gimnastike brončanu medalju u pojedinačnom nastupu osvojio je Ivan Domjanović u univerzalnom programu kod mlađih kadeta ( 2010.god.-2011.god.), dok jeAnte Jadrijević-Cvrlje zauzeo 7,mjesto kod kadeta ( 2009.god -2006.god).
Još jedna nagrada je otišla u Sinj, a to je za najmlađeg natjecatelja na natjecanju. Nagrada je pripala Martini Bilođerić rođenoj 2014. godine.
Ekipe su vodili treneri: Radmila Kitanović Krstić i Ivan Vučković.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button