Sport

Odličan početak sezone za gimnastički klub Sinj – nastupilo 28 gimnastičarki

U nedjelju dana 5. ožujka 2023. godine u organizaciji Gimnastičkog kluba Gymsolin održan je VI. Salona kup na kojem je nastupilo 28 gimnastičarki iz Gimnastičkog kluba Sinj u osnovnom programu i to u 7 kategorija natjecanja.

U prvom turnusu nastupile su starije kadetkinje ( Lucija Roguljić 5.mjesto, Sara Poljak 8.mjesto, Natali Topić 9.mjesto, Tara Poljak 11.mjesto, Lana Klapež 12.mjesto, Tea Poljak 14.mjesto i Ines Prcela 16.mjesto, koje su osvojile srebrnu medalju i pehar za ekipno drugo mjesto iza GK Marjana i ispred GK Gymsolina.

U drugom turnusu nastupile su naše najmlađe natjecateljice u konkurenciji djevojčica ( Matea Bilonić 1.mjesto i zlatna medalja, Antea Jagnjić 2.mjesto i srebrna medalja i Noa Piplica 3.mjesto i brončana medalja. Ekipa djevojčica osvojila je ukupno prvo mjesto ispred GK Gymsolina.

Također u drugom turnusu nastupile su u velikoj konkurenciji naše mlađe juniorke i  juniorke ( Matea Maleš 16.mjesto, Lorena Jelinčić 19.mjesto, Nilla Poljak 22.mjesto, Natali Kuzmić 25.mjesto, Gabriela Šimičić 26.mjesto, Natali Bilonić 28.mjesto i Vita Bulj 30.mjesto, koje su ekipno zauzele četvrto mjesto.

U trećem turnusu poslijepodne odličan nastup imale su u kategoriji starijih djevojčica u pojedinačnoj konkurenciji i to; Petra Iris Đapić koja je osvojila prvo mjesto i zlatnu medalju, te Greta Markulin koja je zauzela treće mjesto i brončanu medalju.

Mlađe kadetkinje ( Klara Mihaljević 7.mjesto, Emili Bobeta 10.mjesto, Elena Poljak 12.mjesto i Klara Bojić 14.mjesto), svoj nastup u ekipnoj konkurenciji završile su na trećem mjestu Oza GK Gymsolina i ispred GK Splita osvojivši pehar i brončanu medalju.

Kategorija kadetkinja ( Meri Milanović 8.mjesto, Natali Marendić 9.mjesto, Lucia Grčić 10.mjesto, Lara Mastelić 12.mjesto i Marita Sablić 16.mjesto, ekipno su zauzele treće mjesto iza GK Knin i ispred GK Split.

Čestitke svim natjecateljima, trenerima ( Radmila Kitanović Krstić i Josip Malbaša ), ali i GK Gymsolinu na odličnoj organizaciji.

Povezani članci

3 Komentara

  1. Sve pohvale i potpora! Tribalo bi ozakonit obvezu roditeljima da dicu upišu u klubove bazičnih sportova kao sto je ovaj da nauče hodat, trčat, past, drzat ravnotezu…Svi oće u nogomet za prispit u Real Madrid i zaradit novce a ono sprdnja, većina ne zna potrčat sa promjenama pravca i tempa.

  2. Mama, živimo daleko od Sjeverne Koreje pa ipak dicu cjepimo, upisujemo ih u osnovnu školu i još dosta toga što je propisano da MORAMO jer je pravilna prosudba da je to dobro za dicu a onda MORA biti dobro i za roditelje te dice.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button