Sport

Odličan uspjeh KBK Kula u Kutini

Ove subote se održao 24-ti Internacionalni kickboxing turnir u Kutini na kojem je sudjelovalo preko 600 boraca iz Hrvatske, Slovenije, Bugarske, Srbije, Bosne.

Mi smo nastupili sa četiti predstavnika.

Naime Gabriela Pavlinušić je nastupila u disciplini K1 juniori -56 kg, te je u finalu izgubila od protivnice iz Zagreba, te tako osvaja srebrenu medalju. U istoj ringovnoj diciplini se borio Vlade Klarić koji je dominantno vodio prve dvije runde, ali protivnik okreće borbu u zadnjih 40 sekundi i tako Vlade gubi polufinalnu borbu i osvaja brončanu medalju. U disciplini kickligh juniori nastupio je Gabriel Marinović u kategoriji do 74 kg, te u žestokoj i tvrdoj polufinalnoj borbi nažalost gubi od bugarskog borca i osvaja brončanu medalju. U istoj disciplini nastupila je i Ana Putnik u kategoriji do 65 kilograma, koja je također imala priliku proći u filnale, ali nažalost gubi od protivnice iz Slovenije te osvaja brončanu medalju.

Cilj je ostvaren, osvojili smo jedna srebrenu i tri brončane medalje na ovako jakom turniru. U pratnji su bili treneri A.Kulaš i N.Vukas.

Ovaj turnir je bio poseban iz razloga što Ana Putnik, dugogodišnji natjecatelj i član KBK Kula napušta natjecanja, nakon osam godina aktivnog djelovanja i prolaska kroz sve selekcije u klubu, od sada će pomagati u klubu kroz rad s djecom i mladima. Hvala našem sponzoru I.Mandacu na pomoći.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button