Vijesti

Odluka Gradonačelnika Grada Trilja o mjerama sprečavanja širenja epidemije koronavirusa

https://trilj.hr/

Gradonačelnik Grada Trilja Ivan Šipić donio je Odluku mjerama sprečavanja širenja epidemije bolesti koronavirusa COVID-19 na području Grada Trilja. Prema Odluci do daljnjeg u dječjim vrtićima na području Grada Trilja prestaje redovito obavljanje poslova.

U tom razdoblju ravnatelji dječjih vrtića su obvezni su uspostaviti dežurstva i prihvat djece za koju roditelji ne mogu osigurati čuvanje i drugu skrb.

Do daljnjega se preporuča odgoda svih javnih skupova planiranih u Gradu Trilju, a isto tako do daljnjega se za okupljanja i javne skupove neće moći koristiti ni prostori gradske vijećnice ni kino dvorane.

Gradska knjižnica Trilj i Muzej triljskog kraja također do daljnjeg nisu otvoreni za građane i javnost.

Gradska uprava Grada Trilja ograničava rad sa strankama na razdoblje od 10-12 sati srijedom. Apelira se na građane da ni u navedenom terminu ne dolaze u prostorije gradske uprave ako svoje poslove mogu obaviti telefonski na broj 831-135 ili elektroničkom poštom na email grad-trilj@st.t-com.hr.

Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja, a objavit će se na službenim internetskim stranicama Grada Trilja i u lokalnim sredstvima javnog informiranja.

Odluku Gradonačelnika možete preuzeti na sljedećoj poveznici:

Odluka Gradonačelnika

Povezani članci

Back to top button