Vijesti

Odluka o parkirnim zonama i vremenskom ograničenju trajanja parkiranja, visini naknade za parkiranje i vremenu naplate

Grad Sinj Vas poziva da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o parkirnim zonama i vremenskom ograničenju trajanja parkiranja, visini naknade za parkiranje i vremenu naplate.
Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o parkirnim zonama i vremenskom ograničenju trajanja parkiranja, visini naknade za parkiranje i vremenu naplate moguće je pogledati ovdje.
Tema savjetovanja je: Odluka o parkirnim zonama i vremenskom ograničenju trajanja parkiranja, visini naknade za parkiranje i vremenu naplate
Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenje Odluke o parkirnim zonama i vremenskom ograničenju trajanja parkiranja, visini naknade za parkiranje i vremenu naplate
Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o parkirnim zonama i vremenskom ograničenju trajanja parkiranja, visini naknade za parkiranje i vremenu naplate, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.
Savjetovanje je otvoreno do: 13. lipnja 2019. godine

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.
Odluka o parkirnim zonama i vremenskom ograničenju trajanja parkiranja, visini naknade za parkiranje i vremenu naplate 

Obrazac sa sudjelovanje u nacrtu općeg akta 

Povezani članci

Back to top button