Sport

Održan 4. međunarodni gimnastički turnir “Dani gimnastike u Banja Luci”

Turnir se održao u nedjelju, 17.11.2019. godine. To je ujedno bila i posljednja provjera naših seniorki prije predstojećeg prvenstva Hrvatske koje će se održati u Nedelišću 23.-24.11.2019.

Naše gimnastičarka su nastupile u 3 natjecateljske kategorije.

-Kadetkinje, u sastavu: Monika Norac-Kevo, Ema Kotarac, Matea Maleš, Ena Krstić i  Lana Prološčić, u konkurenciji od 6 ekipa, zauzele su 3. mjesto iza prvoplasiranog “Spartaka” iz Banja Luke i drugoplaniranog “Winnera” iz Zenice. Ovim curama je to bila prva medalja na međunarodnom turniru. Čestitamo im od srca.

-Mlađe juniorke, u sastavu: Michela Maroš, Iva Norac-Kljajo, Tina Krstić, Tanja Barbić i Mia Maroš, osvojile su 4. mjesto, što je odličan rezultat obzirom da ekipa nije bila u punom sastavu. Naša Ida Gaurina zbog bolesti nije nastupila, a mi joj želimo brz oporavak. Sudeći po maloj bodovnoj razlici koja ih je dijelila od brončane medalje u tako jakoj konkurenciji, nastup naših mlađih juniorki bio je izvrstan. Ponosni smo na njih! Prvo mjesto u ovoj kategoriji osvojile su odlične cure iz Gimnastičkog kluba “Vukovar”, kojima želimo svu sreću na prvenstvu Hrvatske sljedeći vikend. Drugo mjesto zauzele su cure iz gimnastičkog kluba “Winner” Zenica, a treće je pripalo domaćinima iz gimnastičkog kluba “Spartak” Banja Luka.

 

-Seniorke, u sastavu: Iva Boko, Hana Kalinić, Andrea Samardžić, Ivona Radman i Ela Kerum, zauzele su 3. mjesto iza zlatnih gimnastičarki iz gimnastičkog kluba “Vukovar” i srebrnih gimnastičarki iz gimnastičkog društva “Beli Manastir”. Nadamo se da će na prvenstvu Hrvatske biti manje treme, a više sreće, i da će nam to pomoći u osvajanju državne medalje.

Ekipe su vodili treneri Radmila Kitanović Krstić, Ivan Vučkovića i Boris Galić

Povezani članci

1 Komentar

  1. Bravo za ostvareni trud i rezultat, uskoro će sve biti još bolje. Samo nastupi na natjecanjima doprinose nadogradnji rada trenera. A nije lako radit sa dicom a još teže voditi ih na putovanja. Nedavno su i sinjski padobranci sportski i časno nastupili u Banja Luci a šačica RVATINA im to zamjerila, valjda neće i ovim našim curicama i trenerima.

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button