Sport

Održan funkcionalni trening u organizaciji KBK Kula

Jutros se na Š.C. Andrija Alčić i Ivica Poljak Sokol održao funkcionalni trening za sve zainteresirane rekreativce pod stručnim vodstvom trenera iz Kickboxing kluba Kula, A. Kulaša i N.Vukasa,

Edukativno – sportski program započeo je  međusobnom interakcijom prisutnih i voditelja programa, a međusobno su podjelili vlastita iskustva u vježbanju. Voditelj programa A.Kulaš naglasio je važnost vježbanja, pravilnog izvođenja pokreta, te samo treninranje pod stručnim vodstvom, uz to se veže reguliranje prehrambenih navika uz dovoljan unos tekućine, odnosno vode i sve to čini jednu potpunu sliku kada govorimo o zdravom načinu života.


Ovakav događaj je po prvi puta organiziran u Sinju od strane KBK Kula i bio je besplatan je za sve sudionike,te iz kluba poručuju da će definitivno u budućnosti biti još ovakvih događaja, a sami trening je koncipiran na tri dijela. Prvi dio je namjenjen vježbama opuštanja i mobilnosti, a drugi dio treninga (glavni dio) je namjenjen jakosti i izdržljivosti, a treći završni dio je namjenjen ravnoteži i istezanju.

Cilj ovakvog događaja jest educirati rekreativce o kvalitetnom načinu života, da uz trening i reguliranu prehranu unaprijede svoje zdravstveno stanje, poboljšaju svoje tjelesne sposobnosti, poprave držanje tijela, te promjene tjelesni izgled i mentalno stanje na bolje.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button