TemeVijesti

Održan sastanak o uređenju zgrade Policijske postaje Sinj

Dana 22.rujna 2020.godine u prostorijama Policijske postaje Sinj održana je video konferencija Ministarstva unutarnjih poslova i Ravnateljstva policije, PU splitsko-dalmatinske i PP Sinj s predstavnicima gradova i općina, na kojoj su sudjelovali glavni ravnatelj policije Nikola MIlina i Cvjetko Obradović, pomoćnik ministra unutarnjih poslova.

Na sastanku su bili prisutni gradonačelnica Grada Sinja Kristina Križanac, gradonačelnik Grada Trilja Ivan Šipić, gradonačelnik Vrlike Jure Plazonić, načelnik općine Otok Dušan Dula , zamjenik načelnika općine Hrvace Jakov Titlić te Dražen Vitez, načelnik PU splitsko-dalmatinske, Nedjeljko Garac, načelnik Sektora pravnih, financijskih i tehničkih poslova, načelnik PP Sinj Mislav Filipović – Grčić.

Tema video konferencije bila je sufinanciranje uređenje unutrašnjosti zgrade Policijske postaje Sinj. Gradonačelnici i načelnici složni su u ideji da zajedničkim sredstvima sufinanciraju unutrašnje uređenje zgrade Policijske postaje Sinj kako bi unaprijedili uvjete rada policije u Sinju, ali i prostorije u koje dolaze građani Sinja i okolice kako bi ostvarili svoja prava posebno vezano uz izradu osobnih dokumenata. Načelno je dogovoren iznos sredstava kojima su jedinice lokalne zajednice spremne sufinancirati projekt obnove, te će u roku od mjesec dana biti zaključen i ugovor o suradnji i sufinanciranju.

Tijekom video konferencije jedna od tema je bila i stanje sigurnosti na području Sinja i ostalih mjesta koji se nalaze u nadležnosti Policijske postaje Sinj. Svi predstavnici lokalnih zajednica istakli su kako je suradnja s policijom odlična, a predstavnici PP Sinj i PU splitsko-dalmatinske istakli su kako sagledavajući ključne statističke parametre stanje sigurnosti na zadovoljavajućoj razini.

Moja reakcija na članak je ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Tagovi

Povezani članci

Jedan Komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close