Vijesti

Održan treći „Uskrsni doručak” na otvorenom (foto galerija)

Turistička zajednica grada Sinja jučer je uz potporu Grada Sinja i Turističke zajednice Splitsko – dalmatinske županije, po treći put organizirala Uskrsni doručak na otvorenome. Ova manifestacija, započela je u 11:00 sati na Šetalištu Alojzija Stepinca gdje je predstavljena gastronomska ponuda naših tradicionalnih uskrsnih jela i običaja poput kuhanih jaja, šunke, dalmatinskog pršuta, sirnica, fritula i ostalih prigodnih slastica. Za sve sudionike pripremljen je prigodan zabavni progra uz nastup Sinjskih mažoretkinja, posjetitelji su imali priliku uživati u pjesmama Dječjeg i Mješovitog zbora grada Sinja te nastupu KUD Vrilo. Za uređenje prostora i pomoć pri prezentaciji uskrsnih jela zaslužne su udruge Sinjski ferali, Udruga za očuvanje baštine cetinskog kraja, KUD Cetina i gospođa Branka Marinović.

Iz TZ SInj se zahvaljuu Svetištu Čudotvorne Gospe Sinjske, Kulturno umjetničkom sjedištu Sinj, i našoj najvećoj peradarskoj farmi “MOSTINI”, hotelu “Alkar” i restoranu “Dubrovnik”, na podršci u ostvarivanju ove manifestacije.

Foto galerija „Radar“:

 

 

Povezani članci

2 Komentara

  1. Ne znam zašto ste iz fotogalerije izostavili one koji su imali svoj stol na Uskrsnom doručku i koji su najzaslužniiji što nam je grad ovako lijepo uređen za ove dane – udruge Sinjski ferali.

    7
    3
Back to top button