Vijesti

Održana 11. Biciklijada Vlaja Sinj-Izvor Cetine-Sinj

11. biciklijada „Do izvora Cetine „ održana je 03.09.2023. godine  u odličnim vremenskim uvjetima za vožnju .  Na startu biciklijade u Sinju, ispred hotela Alkar okupilo se približno 200 biciklista svih uzrasta koji su sa puno entuzijazma krenuli i biciklirali 85 km uzbudljive rute do samog izvora rijeke Cetine i natrag do Sinja.

Tijekom bicikliranja  sudionici su bili oduševljeni spektakularnim pogledima na Cetinu, jezero Peruću, okolne planine  Svilaju, Kamešnicu i Dinaru. Na samom izvoru  Glavaš sudionicima je podijeljen ručak  , a nakon toga uslijedilo je skupno fotografiranje uz oduševljenje sudionika kao brojnih turista.

Biciklijada je uspješno završena oko 17,00 sati dolaskom i zadnjeg sudionika u Sinj, a uz same organizatore BK Vlaji-Sinj financijski su je podržali Grad Sinj i TZ Sinj te mnogobrojni manji sponzori.

Za sigurnost  učesnika brinuli su se vrijedni članovi HGSS i volonteri Vlaja koji su  svojim vozilima pomagali onima  koji nisu mogli dalje biciklirati.  Događaj je prošao bez ozbiljnijih padova  i povreda sudionika.

                                                                                                      BK Vlaji Sinj

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button