Sport

Održana izborna skupština Ragbi kluba “Sinj”, novi predsjednik Ivica Dinarina Šimić!

Danas je u gradskoj sportskoj dvorani u Sinju održana izborna skupština uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, gdje je na mandat od 4 godine izabran novi predsjednik kluba, Ivica Dinarina-Šimić.

Skupštini kluba je nazočilo 25 članova u dvorani, dok su ostali pratili skupštinu online. Dugogodišnji predsjednik kluba gospodin Ivica Vučemilo se zahvalio na povjerenju i odlučio se povući iz zdravstvenih razloga te klub prepustiti mladim snagama.

U pozdravnom govoru Vuko je zahvalio svim nazočnima na svim ljepim uspomenama i trudu da podignu klubu iz prašnjave vojarne do današnjeg respektabilnog prvoligaša sa svojim domom na SC “Ivan Poljak Sokol i Andrija Alčić” koji broji preko 120 aktivnih članova i pod njegovom paskom niže povijesne uspjehe, ali je naglasio kako je vrijeme da mladi preuzmu klub i dignu ga na novu razinu uz pomoć iskusnih članova kluba.

Nakon odrađenog pozdravnog govora, pristupilo se razrješenju i izboru novog predsjednika, za kojeg je  jednoglasno izabran Ivica Dinarina-Šimić, inženjer prometa, dugogodišnji igrač RK “Sinj” i HARK MLADOST, izbornik reprezentacije U-18 i osvajač niza priznanja i trofeja među kojima ističemo onu za trenera godine 2012/13 u kojoj je nizao uspjehe sa ekipom RK “Sinj” U-18.

Novi tajnik kluba je Hrvoje Grčić, za članove Uprave izabrani su: Renato MladinaMirko Malbaša  (potpredsjednik), Tomislav Budimir (potpredsjednik) , Ivan Klarić-KukuzMarko GrčićJosip Prološčić, Alen Domazet-LošoDražan BudimirZoran Bilokapić. Novi članovi Nadzornog odbora su: Ante GrčićNenad Pavić i Davor Vrgoč, dok su novi članovi Stegovne komisije: Ivica VučemiloRobert Santo i Marinko Klarić-Kukuz.

Novi predsjednik se zahvalio svima na izboru, kao i prethodnom predsjedniku i članovima uprave. Dinarina se posebno osvrnuo na dosadašnji rad gospodina Vučemila koji je bio otac i majka svim igračima u klubu te svojim radom i zalaganjem pomogao izgurati generacije mladih ragbijaša na pravi put.

Istaknuo je kako je Vuko posebno pokazao kako se voli i živi ragbi, naglasivši da je vječni spomen njegovom radu novi ragbijaški dom na kojem prebivamo od 2009.

Nakon toga je gospodinu Ivici Vučemilu uručena plaketa za izniman doprinos u razvoju kluba i Hrvatskog ragbija na kojem je ostavio dubok i neizbrisiv trag.

Nakon svega je naglasio da novu upravu očekuje izazov da u narednom periodu klub digne na novu razinu, infrastrukturno,organizacijski i operativno, a kao imeprativ u narednom periodu je stavio rad sa školom ragbija i jačanje omladinskog pogona kluba uz apliciranje na EU fondove i projekte koji se nude.

Predsjednik Dinarina je nadodao još i to kako je nova uprava sačinjena od mlađih ljudi, ali i iskusnih veterana koji će svojim radom i trudom usmjeravati i raditi na korist kluba i napretka.

Želimo novom predsjedniku i članovima uprave uspjeha u daljnjem radu, a gospodinu Vučemilu da uživa u veteranskim danima u ragbiju!

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button