Kultura

Održana redovna godišnja skupština PKD „ Gaj Laberije“

Udruga Promotor kulturnih događaja „Gaj Laberije“ održala je godišnju skupštinu i to  elektronski  dana 22.04. i 23.04.2021. godine.  Materijali za skupštinu objavljeni su na službenim stranicama udruge www.gajlaberije.hr.

Među važnim točkama dnevnog reda treba izdvojiti godišnje Izvješće o radu udruge u 2020.godini i plan rada za 2021. godinu koje je pripremio predsjednik udruge Dejan Poljak.

Predsjednik Nadzornog odbora Josip Bilonić dao je izvješće nadzornog odbora u kojem se navodi da je Udruga poslovala u skladu sa statutom udruge i prema zakonu o udrugama te financijsko izvješće.

Sve točke dnevnog reda su jednoglasno usvojene.

  • Unatoč situaciji Covid 19. u 2021. godini planiramo nastaviti  bogatom paletom programa vezanim za promoviranje stele Gaja Laberija. Možemo zasigurno utvrditi da smo s dosadašnjim radom  upoznali široku javnost sa svim relevantnim činjenicama o kulturološkom fenomenu spomenika Gaja Laberija.  Hrvatska turistička zajednica i Turistička zajednica grada Sinja su na svojim stranicama najavile  Dane antike „Utakmicu Delmata i Rimljana“ nedjelja, 25.07.2021. godine na Trgu dr. Franje Tuđmana. Manifestacija doprinosi turističkoj ponudi ne samo grada Sinja već turističkoj ponudi  Splitsko dalmatinske županije i Republike Hrvatske. Zasigurno će doći i vrijeme kada ćemo se turistički pozicionirati u svijetu kao kolijevka nogometa – rekao je predsjednik udruge Dejan Poljak.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button