Vijesti

Održana tradicionalna jedanaesta božićna revija “Djed Božićnjak dolazi u grad”

Sinjske mažoretkinje jučer su prepunoj Gradskoj dvorani “Ivica Glava Ićo” održale svoju tradicionalnu jedanaestu po redu božićnu reviju  “Djed božićnjak dolazi u grad”.

Oduševljenoj publici predstavile su se sve dobne skupine sinjskih mažoretkinja, od najmlađih mini mažoretkinja, pa do najstarijih seniorka koje su svojom koreografijom Matrix izazvale ovacije publike.

Uz sve dobne skupine sinjskih mažoretkinja program su obogatili i gosti večeri, gimnastičari iz Gimnastičkog kluba Sinj, predvođeni trenerima Radmilom Krstić, Andreom Samardžić i Ivanom Vučkovićom – Vučkom, te mažoretkinje iz Ljubuškog i plesačica Leona Laić iz plesnog kluba Paganini Livno, predvođeni predsjednikom gospodinom Jozo Rimcom. Na kraju programa stigao je i dugo očekivani Djed Božićnjak, koji je svim mažoretkinjama kao i njihovim gostima podijelio prigodne poklone.

Večer je bila posebna i po tome što su se od aktivnog mažoret plesa oprostile dvije mažoretkinje Sara Bogdan i Sara Lipotić koje su za svoje dugogodišnje članstvo u udruzi dobile prigodne poklone zahvale, isto tako posebno je nagrađena i mažoretkinja Ana Vučić koja je napunila 20 godina, a još se aktivno bavi mažoret plesom, kao i Marija Župić koja je jučer postala punoljetna.

“Ovim putem zahvaljujemo se svim sastavima Sinjskih mažoretkinja kao i njihovim trenericama Vesni Samardžić, Tei Pavić i Ani Buljan, na odlično odrađenom programu, isto tako zahvaljujemo se i našim dragim gostima i njihovim trenerima što su svojim nastupima obogatili naš program, a velike zahvale idu i obiteljima naših mažoretkinja kao i svoj ostaloj publici koja nas uvijek vjerno prati. Sretan Božić te sretnu i uspješnu Novu godinu od srca Vam žele Sinjske mažoretkinje.”

Foto Jozo Rimac

 

Povezani članci

Back to top button