Vijesti

Održano slavlje Posvete djece Čudotvornoj Gospi Sinjskoj

https://www.gospa-sinjska.hr/

Čudotvornoj Gospi Sinjskoj u nedjelju 20. kolovoza hodočastile su obitelji s djecom. Misnim slavljem u 18 sati na samostanskom dvorištu predsjedao je župni vikar u Župi Gospe Sinjske fra Toni Šimunović uz koncelebraciju župnika fra Antonia Mravka, župnika Župe Bitelić-Zasiok don Josipa Bečića, župnog vikara u Župi sv. Ilije Metković fra Marka Pudara, a đakonirao je don Robert Pudar.

Slavlje su uveličali članovi Dječjeg zbora Gospe Sinjske pod ravnanjem fra Jure Župića i s. Jelene Mijić. U propvijedi fra Toni je istakao karakteristike žene: “Žena je upornija od muškarca, ona je hrabra. Žena se ne boji izložiti u opasnostima života. Pred nama su tri žene: Gospa, Kananka i zemaljske majke. One nas uče da nikada ne smijemo odustati pred nevoljama života. Stavimo žene i majke pred Gospu da je slijede u svakodnevnom životu.”

Na završetku misnog slavlja župnik fra Antonio je predmolio molitvu Posvete djece Čudotvornoj Gospi Sinjskoj, a potom su svećenici blagoslovljenom vodom škropili djecu i roditelje.

Fotogalerija:

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button