TemeVijesti

OŠ Marka Marulića četvrtu godinu zaredom pobijedila u natjecanju “Kaufland škola voća i povrća”

Osnovna škola Marka Marulića četvrti put za redom je sudjelovala u projektu Kaufland škola voća i povrća 2024./2025. godine  i  pobjedom postala Kaufland VIP škola.

Ponosni smo i zahvalni što i ove godine imamo mogućnost korištenja Kauflandovih donacija svježeg voća i povrća za sljedeću školsku godinu 2024./25.

Sudjelovanje u Kauflandovim natječajima u našoj školi svake godine izaziva veliki interes učenika i zaposlenika, što se najbolje odražava u kreativnim radovima kojima smo više puta osvajali glavnu nagradu. Budući da ove godine nije bilo kreativnog zadatka, nego su o pobjedniku odlučivali isključivo glasovi putem internetskog glasovanja, vidljivo je da su naš višegodišnji trud prepoznali i građani. Stoga, zahvaljujemo svima koji su nas podržali u internetskom glasovanju i omogućili nam korištenje ove vrijedne nagrade tokom čitave školske godine – poručuje ravnatelj Marko Križanac.

Nadamo se da će i ovogodišnja nagrada doprinijeti jačanju svijesti naših učenika o važnosti zdrave prehrane i njezinog utjecaja na zdravlje.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button