TemeVijesti

OŠ Marko Marulić treću godinu zaredom pobijedila u natjecanju “Kaufland škola voća i povrća”

Osnovna škola Marka Marulića Sinj sudjelovala je u projektu Kaufland škola voća i povrća 2023./2024. godine “Reci neću hrani u smeću“ 2023./2024. i  pobjedom postala Kaufland škola ViP za školsku godinu 2023./2024.!

Zadatak je bio izraditi JEDAN likovni rad na papiru veličine A3 a tema rada je „Reci neću hrani u smeću“, što znači da se svaki rad treba baviti tematikom iskorištavanja namirnica do samoga kraja. Crtež je morao biti ručno izrađen/oslikan.

Na pitanje o tome kako je bilo raditi na Projektu, tko je u tome sve sudjelovao te kako su zadovoljni, u.z. ravnatelja Marko Križanac je odgovorio:

„Kao i svake godine s nestrpljenjem smo iščekivali novi Kauflandov projekt. Vrijedne ruke naših učitelja, učenika i stručnih suradnika oduševljeno su krenuli stvarati likovne radove. Svaki razred je oslikao jedan likovni rad i najbolji smo poslali Kauflandu na natječaj. Bilo je teško izabrati jedan od njih 31 jer su svi bili kreativni i zanimljivi.

Zahvaljujemo svojim učiteljima, učenicima i stručnim suradnicama jer bez njih ne bi bilo ove „pobjede“. Hvala Kauflandu na kreativnim natječajima te svim roditeljima i građanima koji su glasali za naš likovni rad.

Povezani članci

Back to top button