Vijesti

Osvrt na prikupljanje potpisa na Pijaci

Jučer je završila akcija prikupljanja potpisa na sinjskoj Pijaci, u organizaciji Građanske inicijativa ‘Ne dajmo Gredu’ i Mjesnog odbora Glavice, u kojoj je u dva dana prikupljeno oko 800 potpisa.

Podsjetimo, cilj peticije je zaustaviti planirani projekt eksploatacije kamena na Poljakovoj Gredi u Glavicama te prevenirati prijeteći ekocid i drastično smanjenje kvalitete života mještana koje je sasvim izvjesno ako bi na području Glavica zaživio još jedan kamenolom.

Ovim putem zahvaljujemo svim našim dragim sugrađanima, Sinjanima, Cetinjanima koji su svojim potpisom podržali naše djelovanje.

Svojim potpisom podržali su nas franjevci iz Franjevačkog samostana Gospe Sinjske, naš sugrađanin Miro Bulj, predsjednički kandidat Zoran Milanović te brojne druge osobe iz javnog, kulturnog i političkog života.

Zbog iznimno velikog interesa šire javnosti, potpisivanje peticije nastavit će se i putem interneta na

https://citizengo.org/hr/signit/175814/view

Ovim putem još jednom pozivamo sve ljude dobre volje u Hrvatskoj i svijetu da svojim potpisom podrže borbu za opće dobro, našu te sve buduće generacije.

Još jednom, najljepša i od srca zahvaljujemo svim građanima koji su  potpisali peticiju, u kojoj je do sada prikupljeno oko 2000 potpisa.

Svojim potpisom dali ste nam na znanje da činimo pravu stvar te nas dodatno potaknuli i ohrabrili.

Građanska inicijativa ‘Ne dajmo Gredu’ od danas je još snažnija i aktivnija.

U ime GI ‘Ne dajmo Gredu’

Toni Jurić-Šolto i Marko Cvrlje

Povezani članci

1 Komentar

Back to top button