Branitelji

Otvara se Veteranski centar u Sinju u subotu – krenule prijave za branitelje i članove njihovih obitelji?

https://www.facebook.com/hvidra.tomislavgrad.5/posts/878353816643311

Na facebook stranicama HVIDR-e Tomislavgrad je objavljeno da se Veteranski centar u Sinju otvara u subotu 28. siječnja i da se branitelji i članovi njihovih obitelji mogu prijaviti putem propisane procedure. Za vjerovati je da će se otvaranje Centra upriličiti prigodno uz obilježavanje 30 godišnjice Operacije Peruća.

Objavu prenosimo u cijelosti:

Obavještavamo branitelje i pripadnike HVO-a da se 28. siječnja 2023. godine otvara Veteranski centar Sinj, hotelskoga smještaja, dok je centar u Šibeniku već u radu.

Centar u Sinju sadrži dvokrevetne sobe, a u uslugu su uključena i sva tri dnevna obroka. Korisnici mogu biti branitelji, članovi njihove uže i šire obitelji te civilni invalidi Domovinskog rata. Veteranski centar Sinj kao i centri u Šibeniku te Lipiku branitelji mogu koristiti u trajanju od 20 dana godišnje besplatno te istu uslugu mogu ponavljati svake godine. Sadržaj u centru isključivo je pod nadzorom stručnih osoba dok dnevni program određuju sami korisnici: od fizikalnih terapija i vježbi do drugih aktivnosti.

Svi zainteresirani branitelji mogu da se jave na Udrugu Tigar odnosno njihovu podružnicu u Imotskom na broj 099 8472077 (Vjeko Dogan) ili na e-mail tigrovi9091sdzimotski@gmail.com Također, mogu se javiti i na Veteranskih centara u Zagrebu na broj 01 3658 005 ili na e-mail ravnateljstvo@dhv.hr.

Ono što je potrebno napraviti je uputiti zamolbu za korištenje veteranskog centra.

“Svaki korisnik, branitelj i supruga ili bilo tko drugi neka ispuni zahtjev koji, uz izjavu doktora opće medicine o trenutnom zdravstvenom stanju i korištenju lijekova, e-mailom dostavi na adresu: ravnateljstvo@dhv.hr, odakle će biti pozvan kako bi dogovorio željeni termin korištenja.

Na svaki zahtjev mora se ispred natpisa PRILOZI NA PREDNJOJ STRANI ZAHTJEVA napisati koji se centar želi: SINJ ili ŠIBENIK, te ako nema mjesta može se koristiti i Lipik sto će iz ravnateljstva sami ponuditi. Za sve nesuglasice ili bilo kakve probleme možete se javiti VJEKI DOGANU predsjedniku Tigrova 90/91 SDŽ Imotski na broj mobitela udruge sto je navedeno u prethodnom dostavljenom dopisu”.

S pozdravom,
ZA HRVATSKU KAO TIGAR
VJEKO DOGAN pukovnik u miru

ŽU HVIDR-a HBŽ

Povezani članci

2 Komentara

  1. Dali se može za Alku i Veliku Gospu zakazat soba za mene i ženu HRVI sam i volio bi doć u Sinj

    10
    4
Back to top button