Kultura

Otvoren I. Sinjski salon

Sinoć je u Galeriji Sikirica otvorena izložba prvog izdanja manifestacije Sinjski salon, u okviru koje će posjetitelji moći vidjeti izloženu cjelokupnu Umjetničku zbirku Muzeja Cetinske krajine – Sinj. Izložba obuhvaća preko stotinu radova dvadesetak autora koji su, podrijetlom ili tematikom svojih radova vezani uz prostor Cetinske krajine.

S obzirom na trenutne epidemiološke okolnosti, izostalo je klasično otvorenje događaja, a umjesto toga, svi zainteresirani su događaj otvorenja mogli pratiti putem facebook stranice Galerije Sikirica. O izložbi prvog Sinjskog salona govorile su kustosice ovogodišnjeg izdanja, Dragana Modrić i Anđela Galić, a prigodnim riječima obratili su se i Daria Domazet, ravnateljica Muzeja Cetinske krajine – Sinj te Tonći Pletikosić, ravnatelj Kulturno umjetničkog središta Sinj.

Izložba je od danas otvorena za posjetitelje i svi zainteresirani mogu razgledati I. Sinjski salon  u radno vrijeme Galerije, od 9 do 12 sati kroz jutro, i od 17 do 20 sati poslijepodne.

Organizatori mole sve posjetitelje da se pridržavaju epidemioloških mjera i podsjećaju da je u zatvorenom prostoru obvezno nošenje zaštitne maske.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button