KulturaTeme

Otvoren Turistički informativni centar u Sinju

Svakodnevno smo svjedoci sve većeg broja dolazaka stranih i domaćih turista u naš grad. Kao i svake godine, njihov broj kulminirati će u vrijeme održavanja svečanosti Alke i Velike Gospe, kada očekujemo više stotina tisuća gostiju. Stoga je iznimno bitno pružiti im osjećaj dobrodošlice i pravodobnu informaciju.

Upravo sa svrhom što bolje informiranosti turista, Turistička zajednica grada Sinja otvorila je 20. srpnja, u ulici Šetalište bl. Alojzija Stepinca 2., Turistički informativni centar (TIC). Radi se iznimno vidljivom i atraktivnom prostoru (nekadašnji ured Alka marketinga) koji se nalazi u neposrednoj blizini crkve Čudotvorne Gospe Sinjske, uz parkić s bistama istaknutih Sinjana i palače Tripalo, a  u kojem će informatori TZG Sinja dijeliti promotivne materijale i  informirati turiste o turističkoj ponudi grada Sinja i okolnih mjesta.

Poslovi koje obavljaju djelatnici info – centra, pored davanja informacija u izravnom kontaktu s posjetiteljima, također podrazumijevaju prikupljanje i ažuriranje povratnih informacija turista koji su boravili u našem gradu, a sve u svrhu  poboljšanja trenutne turističke ponude i infrastrukture na području našega grada i mjesta koja mu gravitiraju.

Turistički informativni centar bit će otvoren od ponedjeljka do nedjelje u vremenu od  10:00 do 18:00 sati, a u visokoj sezoni (kolovozu), svaki dan od 08:00 do 20:00 sati.

Monika Vrgoč Direktorica Turističkog ureda

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button