Vijesti

Otvorene prijave za drugi po redu Sinj Trail

Za početak tjedna ide jedna lijepa vijest za sve ljubitelje prirode, trkače, rekreativce, stare i mlade, hodače i sve ostale koji jednostavno vole uživati u prirodi.
Službeno su otvorene prijave za drugi po redu Sinj Trail, utrku koja je prošle godine okupila preko 250 trkača iz nekoliko europskih zemalja.
I ove godine utrka u ponudi ima tri dužinske kategorije i to kategoriju Bara koja duljinski iznosi 11 kilometara, kategoriju Čoja koja dužinski iznosi 22 kilometra i za one najodvažnije kategoriju Alka koja dužinski iznosi čak 33 kilometra.
Kao i prošle godine, utrka Sinj Trail je dio sve popularnije Dalmatinske Trail Lige koja se sastoji od 10 kola te će se utrka u Sinju održati kao 6. kolo lige.
Za sve sudionike utrke organizatori, Klub Cetina Adventure iz Sinja će i ove godine pripremiti bogate startne i nagredne pakete. Da bi osigurali puni startni paket potrebno je se prijaviti i uplatiti startninu do 1.5.2019., prijave će naravno biti moguće i nakon ovog datuma kao i na sam dan utrke, ali organizator ne garantira puni startni paket.
Online prijave se mogu napraviti na stranici www.stotinka.hr ili preko linka https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/860. Cijena startnine za kategorije Alka i Čoja je 100 kuna dok je za kategoriju Bara cijena startnine 70 kuna s tim da djeca do 14 godina imaju 50% popusta. Također, u kategoriji Bara, treći član iste obitelji ima besplatnu startninu.

Sve dodatne informacije vezane za utrku Sinj Trail možete pročitati na web stranici Kluba Cetina Adventure www.cetinaadventure.hr ili na facebook stranicama Cetina Adventure i Sinj Trail.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button